Brain Maniacs: Use Your Brain ! - Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Τίτλος έργου: Brain Maniacs: Use Your Brain !

Ετικέτες (tags): Scratch, Παιχνίδι, Γρίφος

Περιφερειακή Ενότητα: Αττικής

Όνομα ομάδας: Brain Maniacs

Σχολείο: Pierce – Αμερικανικού Κολλεγίου Ελλάδος

Τάξη: Α Γυμνασίου

Υπεύθυνοι καθηγητές
Ψαλτίδου Αλεξάνδρα

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό: Ναι

Περιγραφή
Το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεκινά σε ένα επίπεδο, όπου μέσω των φράσεων του Sprite, πρέπει να καταλάβει ποιο πλήκτρο του υπολογιστή να πατήσει, έτσι ώστε να καταφέρει να πάει στην επόμενη πλευρά.
Στο δεύτερο επίπεδο, ο παίκτης παρατηρεί πως υπάρχει ένα Sprite, το οποίο ζητάει βοήθεια από την παρατηρητικότητα του παίκτη, έτσι ώστε να βρει ένα χαμένο γράμμα. Εάν ο παίκτης το βρει, θα το πατήσει στο πληκτρολόγιο και θα εμφανιστεί ένα αστέρι, το οποίο πρέπει να συρθεί μέχρι το Sprite, έτσι ώστε ο παίκτης να πάει στο επόμενο επίπεδο.
Στο τελευταίο και δυσκολότερο επίπεδο, εμφανίζεται ένα ακόμα Sprite μαζί με ένα σχεδιάγραμμα, που κάθε σύμβολό του αντιστοιχεί σε ένα γράμμα. Κάτω από το σχεδιάγραμμα υπάρχει ένας κώδικας, τον οποίο θα αποκωδικοποιήσει ο παίκτης, έτσι ώστε να βρει τον χαμένο κωδικό. Τότε το παιχνίδι τελειώνει, και ο παίκτης μεταφέρετε σε ένα background που τον ευχαριστεί !


Είδος έργου
Παιχνίδι

Λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε
Scratch

Άλλες πληροφορίες
Αυτό το παιχνίδι δημιουργήθηκε για να κάνει τους παίκτες να χαρούν παίζοντας σε ομάδες, ενωμένοι και όχι να είναι σε ανταγωνισμό.

Κώδικας ενσωμάτωσης έργου (embed code)


Σύνδεσμος για το βίντεο του έργου
https://youtu.be/tjEW-Xj1ZAk

Ιστοσελίδα


Χαρακτηριστική εικόνα