Brain Hat Cooking - 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Τίτλος έργου: Brain Hat Cooking

Ετικέτες (tags): Παιχνίδι

Περιφερειακή Ενότητα: Ηρακλείου

Όνομα ομάδας: Οι Μάγειροι του 17ου

Σχολείο: 17ο Δημοτικό Σχολείο Ηρακλείου

Τάξη: Ε Δημοτικού

Υπεύθυνοι καθηγητές
Αλεγκάκης Γεώργιος

Συμμετοχή στον Διαγωνισμό: Ναι

Περιγραφή
Οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου δίπλα σου. Μόνο οι κορυφαίοι σεφ του κόσμου συνεργάζονται με το παιχνίδι. Φορώντας το ειδικό ηλεκτρονικό καπέλο μπορείς να γνωρίσεις όλες τις κουζίνες του κόσμου. Ανάλογα ποιας χώρας την κουζίνα θέλεις να μαγειρέψεις, το καπέλο σου συνδέεται με το καπέλο του αντίστοιχου σεφ και αρχίζει η επικοινωνία εγκεφάλου με εγκέφαλο. Ο σεφ δίνει βήμα βήμα τις οδηγίες (όλες οι συνταγές είναι αλγόριθμοι) και οι παίκτες μαγειρεύουν πιάτα υψηλού επιπέδου.
Δε απαιτείται καμία προ υπάρχουσα γνώση μαγειρικής από την πλευρά των παικτών. Κάθε παίκτης έχει το μοναδικό του προφίλ μέσα στην ομάδα. Στο προφίλ αυτό αποθηκεύονται όλες εκείνες οι πληροφορίες που διασφαλίζουν το παιχνίδι και βοηθούν τον παίκτη να εξελίσσεται. Ένας παίκτης που έχει στο παρελθόν δείξει συνεχώς προβλήματα συνεργασίας, θα αποκλείεται στο μέλλον να παίζει με άλλους παίκτες.
Στο προφίλ του κάθε παίκτη θα αποθηκεύονται και προσωπικές πληροφορίες όπως για παράδειγμα αλλεργίες, διατροφικές συνήθειες (π.χ. αν είναι vegan), προτιμήσεις (ιδιαίτερη προτίμηση στα γλυκά κλπ). Οι αμοιβές των συνεργαζόμενων σεφ θα είναι πάρα πολύ υψηλές και όλοι θα επιθυμούν να γίνουν μέλη και να παραμείνουν στην κοινότητα του Brain Hat Cooking.


Είδος έργου
Παιχνίδι

Λογισμικό που χρησιμοποιήθηκε
Word, Movie Maker, Photoshop

Άλλες πληροφορίες


Κώδικας ενσωμάτωσης έργου (embed code)


Σύνδεσμος για το βίντεο του έργου
https://youtu.be/yAj0PYCHSLE

Ιστοσελίδα


Χαρακτηριστική εικόνα